Innholdsfortegnelse:

Oppdateres ICS-filer?
Oppdateres ICS-filer?

Video: Oppdateres ICS-filer?

Video: Oppdateres ICS-filer?
Video: The Basics - PFC Airway CPG 2024, Kan
Anonim

ics-fil til din eksisterende kalender eller abonner på en kalender online og motta automatisk oppdateringer (kjent som en ICS abonnement eller et iCal-abonnement). Du kan importere kalendere fra nettsteder eller kalenderprogrammer som støtter.

Folk spør også, hvor lagres ICS-filer?

De ICS-filer i Outlook, samt Outlooks PST personlige lagring filer , er lagret i programmets "Microsoft Outlook"-mappe.

For det andre, hva åpner en ICS-fil? ICS-filer som er IronCAD 3D-tegning filer kan åpnes med IronCAD. Til ICS-filer som er IC-opptakerlyd filer , Sonys Digital Voice Player og Digital Voice Editor kan åpen dem. Windows Media Player kan også, så lenge du installerer Sony Player Plug-in.

Her, hvordan bruker jeg en ICS-fil?

Slik bruker du iCal ICS-filer med Google Kalender

  1. 2) I arrangementslisten eller registreringssiden for individuelle arrangementer, klikk på iCal-ikonet for å laste ned. ics-fil.
  2. 3) Logg på Google Kalendere. 4) Til høyre der det står Andre kalendere, klikk på pilikonet og velg Importer kalender.
  3. 5) Velg velg filen og bla gjennom den nedlastede. ics-filen og åpne den.

Hva er en kalender-ics-fil?

An ICS-fil er en kalenderfil lagret i en universal kalender format brukt av flere e-post og kalender programmer, inkludert Microsoft Outlook, Google Kalender , og Apple Kalender . Det gjør det mulig for brukere å publisere og dele kalender informasjon på nettet og over e-post.

Anbefalt: