Hvorfor oppdateres Android-apper kontinuerlig?
Hvorfor oppdateres Android-apper kontinuerlig?

Video: Hvorfor oppdateres Android-apper kontinuerlig?

Video: Hvorfor oppdateres Android-apper kontinuerlig?
Video: Лучший видеорегистратор? Функции FineVu GX33 Must have, обзор видеорегистратора и подробный тест 2024, Kan
Anonim

Hvorfor App Oppdateringer Saken:

Med antall apper folk har installert på enhetene sine i dag, vanlig oppdateringer kan hjelpe en app med å få mer mindshare i forhold til andre apper på en enhet. Slipper regelmessig oppdateringer holder en app som er topp i tankene fordi den vil dukke opp i oppdateringer liste som App Store eller GooglePlay Store.

I denne forbindelse, er det nødvendig å oppdatere apper på Android?

Å ha det siste Android-apper på smarttelefonen din er alltid en bonus, men gjentatte varsler om appoppdateringer kan irritere deg. Men det er det viktig for å realisere den installasjonen oppdateringer kan gjøre hele forskjellen i ytelsen til en app.

På samme måte, hvordan hindrer jeg at appene mine oppdateres automatisk? Følg disse trinnene for å slå oppdateringer på eller av:

  1. Åpne Google Play.
  2. Trykk på hamburgerikonet (tre horisontale linjer) øverst til venstre.
  3. Trykk på Innstillinger.
  4. Trykk på Oppdater apper automatisk.
  5. For å deaktivere automatiske appoppdateringer, velg Ikke oppdater apper automatisk.

Ganske enkelt, hvorfor må apper oppdateres?

Kanskje du ha en "god grunn" for å utsette en Oppdater , som å ha begrenset mobildata, men det er alltid viktig å Oppdater en app så snart som mulig. Jo lenger du utsetter deg oppdatering en app, jo større fare kan du være i. Påloggingsinformasjonen din og personlige opplysninger er sårbare hvis appen ikke er oppdatering.

Hvor ofte oppdaterer apper?

Dette skaper en balanse mellom oppdatering an appoften nok til at det forblir relevant, men å la det være nok tid mellom at du ikke irriterer brukere med for mange oppdateringer om gangen. I gjennomsnitt er din app skal oppdateres minst én gang i måneden og opptil fire ganger i måneden for å holde funksjonene friske.

Anbefalt: