Innholdsfortegnelse:

Hva er en VM i Azure?
Hva er en VM i Azure?

Video: Hva er en VM i Azure?

Video: Hva er en VM i Azure?
Video: Azure Virtual Machine Tutorial | Creating A Virtual Machine In Azure | Azure Training | Simplilearn 2024, Kan
Anonim

Azure virtuelle maskiner ( VM ) er en av flere typer on-demand, skalerbare dataressurser som Azure tilbud. An Azure VM gir deg fleksibiliteten til virtualisering uten å måtte kjøpe og vedlikeholde den fysiske maskinvaren som kjører den.

På samme måte spør folk, hva er en VM i den?

EN virtuell maskin ( VM ) er et program eller operativsystem som ikke bare viser atferden til en separat datamaskin, men som også er i stand til å utføre oppgaver som å kjøre applikasjoner og programmer som en separat datamaskin.

Videre, hva er VM-bilde i Azure? VM-bilde . Den fanger opp diskegenskapene (som vertsbufring) du trenger for å distribuere en VM i en gjenbrukbar enhet. Ligner OS Bilder , a VM-bilde er en samling metadata og pekere til et sett med VHD-er (én VHD per disk) lagret som sideblobber i Azure Oppbevaring.

Dessuten, hva er VM og hvordan fungerer det?

EN virtuell maskin emulerer en fysisk maskin med programvare. Hovedkomponenter i den fysiske maskinen er CPU, harddisk, minne og nettverk, og i en virtuell maskin , gjør programvaren funksjoner til disse komponentene for å tjene som en ekte maskin. Flere VM-er kan kjøres samtidig på samme datamaskin.

Hvordan velger jeg Azure VM?

Hvordan velge den optimale størrelsen for Azure Virtual Machine

  1. Velge distribusjonsmetode. Deretter må du bestemme om du vil bruke SaaS, PaaS, IaaS eller en kombinasjon av distribusjonstyper.
  2. Evaluering av arbeidsmengden din.
  3. VM-er for generelle formål.
  4. Beregningsoptimaliserte VM-er.
  5. Minneoptimaliserte VM-er.
  6. Lagringsoptimaliserte VM-er.
  7. GPU VM-er.
  8. VM-er med høy ytelse.

Anbefalt: