Kan en gammel iPod touch oppdateres?
Kan en gammel iPod touch oppdateres?

Video: Kan en gammel iPod touch oppdateres?

Video: Kan en gammel iPod touch oppdateres?
Video: DIMASH Autumn Strong analysis and history of the song 2024, April
Anonim

Apple slipper ikke oppdateringer til operativsystemet som driver iPod like ofte som det gjør for iPhone. Du kan oppdatere iOS-enheter som iPhone eller iPad trådløst over Internett. Dessverre, iPoder ikke arbeid på den måten. De iPod operativsystem kan bare være oppdatert ved hjelp av iTunes.

Herav, er det mulig å oppdatere en gammel iPod touch?

Trykk på "Innstillinger"-ikonet i iPod Touch Startskjermen. Velg "Generelt" og trykk på "Programvare Oppdater ."Din iPod Touch vil nå sjekke om en iOS Oppdater er tilgjengelig for nedlasting eller ikke. Enheten din vil begynne å laste ned Oppdater fil og installer den automatisk.

På samme måte, hvordan oppdaterer du en førstegenerasjons iPod touch? Hvordan laste ned ny programvare til en første generasjons iPodTouch

  1. Sett USB-kabelen inn i dock-kontakten på iPod Touch, og sett den motsatte enden av kabelen inn i en ledig USB 2.0-port på datamaskinen.
  2. Åpne iTunes-programmet på datamaskinen, og vent til programmet oppdager iPod Touch.
  3. Klikk på "Oppdater"-knappen i popup-boksen for å oppdatere iPodTouch.

Bare så, kan jeg oppdatere min gamle iPod til iOS 10?

Til Oppdater til iOS 10 , gå til Programvare Oppdater i Innstillinger. Koble iPhone eller iPad til en strømkilde og trykk på Installer nå. For det første, OS må laste ned de OTA-fil for å starte oppsettet. Etter de nedlastingen er fullført, de enhet vil så begynn oppdateringen behandle og til slutt starte på nytt i iOS10.

Hvordan oppdaterer jeg min gamle iPod touch til iOS 8?

1) På hjemmesiden til din iPhone iPad eller iPodtouch , åpne Innstillinger og klikk på "Generelt", og velg deretter "Programvare Oppdater ". 2) Klikk på "Last ned og installer"-knappen for å begynne å laste ned iOS 8 installasjonspakke. 3) Etter iOS 8 installasjonspakken er lastet ned, klikk på "Installer nå".

Anbefalt: