Hvordan fungerer hasNextInt i Java?
Hvordan fungerer hasNextInt i Java?

Video: Hvordan fungerer hasNextInt i Java?

Video: Hvordan fungerer hasNextInt i Java?
Video: Hvad er et VPN, og hvordan fungerer det? | NordVPN 2024, April
Anonim

De harNextInt () Metode av java . util. Skannerklassen returnerer sann hvis neste token i denne skannerens inndata kan antas som en Int-verdi av den gitte radiksen. Skanneren gjør ikke gå forbi noen inngang.

I forhold til dette, hvordan bruker jeg hasNextInt i Java?

harNextInt (int radix) Metode: Dette er en innebygd metode for Java Skannerklasse som brukes til å sjekke om neste token i denne skannerens inngang kan tolkes som en int-verdi eller ikke i den angitte radiksen ved å bruke nextInt()-metoden.

Spørsmålet er deretter, hvilken verdi harNextInt () returnerer hvis en skanner har nådd slutten av en fil? De hasNextInt() metode returnerer ekte hvis neste sett med tegn i inndatastrømmen kan leses inn som en int. Hvis de kan ikke leses som en int, eller de er for store for en int eller hvis de slutt av filen har vært nådd , da det returnerer falsk.

I denne forbindelse, hva gjør.next i Java?

Skanner. neste ()-metoden finner og returnerer neste komplett token fra denne skanneren. Et komplett token innledes og etterfølges av inndata som samsvarer med skilletegnsmønsteret. Denne metoden kan blokkere mens du venter på inndata for skanning, selv om en tidligere påkalling av hasNext() returnerte true.

Hva er scanner hasNext ()?

De hasNext() er en Java-metode Skanner klasse som returnerer sant hvis dette skanner har en annen token i input. Det finnes tre forskjellige typer Java Skanner hasNext() metode som kan differensieres avhengig av parameteren.

Anbefalt: