Hva er generikk i Java og hvordan fungerer det?
Hva er generikk i Java og hvordan fungerer det?

Video: Hva er generikk i Java og hvordan fungerer det?

Video: Hva er generikk i Java og hvordan fungerer det?
Video: Создание аннотации в java [Java Annotations | Reflection api] 2024, Kan
Anonim

De Java Generics programmering er introdusert i J2SE 5 for å håndtere typesikre objekter. Det gjør koden stabil ved å oppdage feilene på kompileringstidspunktet. Før generiske legemidler , kan vi lagre alle typer objekter i samlingen, dvs. ikke- generisk . Nå generiske legemidler tvinge java programmerer for å lagre en bestemt type objekter.

Foruten dette, hva er bruken av generiske medisiner i Java?

Generiske legemidler tillater en type eller metode å betjene objekter av forskjellige typer samtidig som den gir sikkerhet for kompileringstid Java et fullstendig statisk skrevet språk. Generiske legemidler er en av de mest kontroversielle Java språkfunksjoner.

For det andre, hva er T-type java? < T > står spesifikt for generisk type . I følge Java Dokumenter - En generisk type er en generisk klasse eller grensesnitt som er parameterisert over typer. La meg starte med et eksempel: Tenk på en boks type som har to metoder som brukes til å sette og hente objekter.

Følgelig, hva menes med begrepet generikk i Java?

“ Java Generics ” er en teknisk begrep angir et sett med språkfunksjoner relatert til definisjon og bruk av generisk typer og metoder. I java , Generisk typer eller metoder skiller seg fra regulære typer og metoder ved at de har typeparametere.

Hvordan er generikk implementert i Java?

Til implementere generika , den Java kompilatoren bruker typesletting på: Erstatt alle typeparametere i generisk typer med deres grenser eller objekt hvis typeparameterne er ubegrensede. Den produserte bytekoden inneholder derfor bare vanlige klasser, grensesnitt og metoder.

Anbefalt: