Hva er usammenhengende og overlappende begrensninger?
Hva er usammenhengende og overlappende begrensninger?

Video: Hva er usammenhengende og overlappende begrensninger?

Video: Hva er usammenhengende og overlappende begrensninger?
Video: Kurs i samfunnsøkonomisk analyse 2024, April
Anonim

I en usammenhengende begrensning du må sette musikeren i enten den ene eller den andre underklassen. I en overlappende begrensning musikeren kan settes i begge deler. De usammenhengende regel sier at en enhetsforekomst av en supertype bare kan være medlem av én undertype.

Dessuten, hva er overlappingsbegrensning?

Hva er en overlappingsbegrensning og hva er en dekkende begrensning ? Overlappingsbegrensning : Den overlappingsbegrensning indikerer at supertypeforekomsten kan være et medlem av de to eller flere undertypene. Denne regelen viser hele svaret.

For det andre, hva er en overlappende undertype? Overlappende undertyper er undertyper som inneholder ikke-unike undersett av supertype-enhetssettet; det vil si at hver enhetsforekomst av supertypen kan vises i mer enn én undertype . For eksempel, i et universitetsmiljø, kan en person være ansatt eller student eller begge deler.

Følgelig, hva er en usammenhengende begrensning?

Usammenhengende begrensninger Usammenhengende Beskriver forholdet mellom medlemmer av underklassene og begrensning indikerer om det er mulig for et medlem av en superklasse å være medlem av én, eller mer enn én, underklasse. De usammenhengende begrensning gjelder kun når en superklasse har mer enn én underklasse.

Hva er en usammenhengende undertype?

Usammenhengende undertyper , også kjent som ikke-overlappende undertyper , er undertyper som inneholder et unikt delsett av supertype-enhetssettet; med andre ord kan hver enhetsforekomst av supertypen vises i bare én av undertyper.

Anbefalt: