Hva betyr datetime?
Hva betyr datetime?

Video: Hva betyr datetime?

Video: Hva betyr datetime?
Video: Darshan Raval - Hawa Banke | Official Music Video | Nirmaan | Indie Music Label 2024, Kan
Anonim

DatoTid er en struktur som aldri kan bli null. Fra MSDN: The Dato tid verditype representerer datoer og klokkeslett med verdier fra 12:00:00 midnatt, 1. januar 0001 Anno Domini, eller AD (også kjent som Common Era, eller CE) til og med 23:59:59, 31. desember 9999 AD (CE)

Med tanke på dette, hva er DateTime-type i C#?

Dato tid er en verdi Type som int, double etc. så det er ingen måte å tilordne en nullverdi. Når en type kan tildeles null det kalles nullable, det betyr at type har ingen verdi. Alle referanser Typer er nullbare som standard, f.eks. String, og alle ValueTypes er ikke, f.eks. Int32.

I tillegg, er DateTime nullable C#? Som standard Dato tid er ikke nullbar fordi det er en verditype ved å bruke nullbar operatør introdusert i C# 2, kan du oppnå dette. Bruke et spørsmålstegn (?) etter typen eller bruke den generiske stilen Nullbar.

hvordan fungerer DateTime i C#?

Jobber Med Dato tid Ved hjelp av C# De C# DateTime struktur representerer datoer og klokkeslett i C# og. I C# , den Dato tid struktur representerer datoer og klokkeslett. Verdien av DatoTid er mellom 12:00:00 midnatt, 1. januar 0001 til 23:59:59, 31. desember 9999 A. D.

Hva er DateTimeOffset C#?

De DatoTimeOffset struktur inkluderer en DateTime-verdi, sammen med en Offset-egenskap som definerer forskjellen mellom gjeldende DatoTimeOffset forekomstens dato og klokkeslett og Coordinated Universal Time (UTC).

Anbefalt: