Hva er symmetrisk og asymmetrisk multiprosessering?
Hva er symmetrisk og asymmetrisk multiprosessering?
Anonim

Hovedforskjellen mellom symmetrisk og asymmetrisk multiprosessering er det, i symmetrisk multiprosessering , CPU-ene er identiske og de deler hovedminnet mens de er i asymmetrisk multiprosessering , CPU-ene er ikke identiske og de følger slave-master-forholdet.

Vet også, hva er forskjellen mellom symmetrisk og asymmetrisk multiprosessering?

I Symmetrisk multiprosessering , prosessorer deler samme minne. Den primære forskjellen mellom symmetrisk og asymmetrisk multiprosessering er det i Symmetrisk Multiprosessering hele prosessoren i system-runtasks i OS. Men i Asymmetrisk multiprosessering bare hovedprosessoren kjører oppgaven i OS.

For det andre, hva er forskjellen mellom multiprogrammering og multiprosessering? Multiprogrammering - CPU er i stand til å kjøre bare ett program om gangen. Dette gir en illusjon om at flere prosesser utføres om gangen. Multiprosessering - Flere prosesser kjøres på forskjellige CPUer samtidig. Det er ikke at en prosess eller oppgave utføres på flere CPUer.

Følgelig, hva er et asymmetrisk system?

asymmetrisk system - ComputerDefinition A system der hovedkomponenter eller egenskaper er forskjellige. Se asymmetrisk kompresjon. Computer DesktopEncyclopedia DENNE DEFINISJONEN ER KUN FOR PERSONLIG BRUK All annen reproduksjon er strengt forbudt uten tillatelse fra utgiveren.

Hva er symmetrisk kommunikasjon?

I telekommunikasjon er begrepet symmetrisk (også symmetrisk ) refererer til ethvert system der datahastigheten eller -mengden er den samme i begge retninger, gjennomsnittlig over tid. Symmetrisk kommunikasjon er ikke nødvendigvis den mest effektive modusen i en gitt applikasjon.

Anbefalt: