Hva er alltid på databasen?
Hva er alltid på databasen?

Video: Hva er alltid på databasen?

Video: Hva er alltid på databasen?
Video: Always ON Availability Groups in SQL server - A HA-DR Solution || Ms SQL 2024, April
Anonim

De Bestandig Ved tilgjengelighetsgrupper-funksjonen er en høy tilgjengelighet og katastrofegjenopprettingsløsning som gir et alternativ på bedriftsnivå til database speiling. Introdusert i SQL Server 2012 (11. x), Bestandig Ved tilgjengelighetsgrupper maksimerer tilgjengeligheten til et sett med brukere databaser for en bedrift.

Også spurt, hva er SQL alltid på?

SQL Server Alltid på gir en høy tilgjengelighet og katastrofegjenopprettingsløsning for SQL Server 2012. Den gjør bruk av eksisterende SQL Serverfunksjoner, spesielt Failover Clustering, og gir nye funksjoner som tilgjengelighetsgrupper. Den har som mål å gi mer granulær kontroll for å oppnå høy tilgjengelighet.

Vet også, krever SQL AlwaysOn klynging? Den støtter multisite gruppering på tvers av undernett som muliggjør failover av SQL Serverforekomster på tvers av datasentre, men dette krever replikering av dataene mellom den delte lagringen i hvert av datasentrene.

Folk spør også, hvor mange AlwaysOn tilgjengelighetsgrupper kan konfigureres i alltid på?

Du kan har mer enn én AlwaysOn Availability Group på din instans, men databaser kan ikke tilhøre mer enn én gruppe.

Kan vi konfigurere alltid på uten klynge?

Lese-skala tilgjengelighetsgruppe i en Clusterless Availability Group. I SQL Server 2017 vi kan konfigurere klyngeløs tilgjengelighetsgruppe i SQL Server uten failover klyngekonfigurasjon på deltakende kopier. Den kan gjøres på både Windows og Linux-baserte SQL-servere.

Anbefalt: