Hva er SQL alltid på cluster?
Hva er SQL alltid på cluster?

Video: Hva er SQL alltid på cluster?

Video: Hva er SQL alltid på cluster?
Video: 30 глупых вопросов Data Engineer [Карьера в IT] 2024, Mars
Anonim

Introduksjon. SQL Server Bestandig On er en fleksibel designløsning for å gi høy tilgjengelighet ( HA ) og katastrofegjenoppretting (DR). Den er bygget på Windows Failover Klynge , men vi krever ikke delt lagring mellom failover klynge noder. Alle de deltakende nodene bør være en del av failoveren klynge.

Med tanke på dette, hva er SQL alltid på?

SQL Server Alltid på gir en høy tilgjengelighet og katastrofegjenopprettingsløsning for SQL Server 2012. Den gjør bruk av eksisterende SQL Serverfunksjoner, spesielt Failover Clustering, og gir nye funksjoner som tilgjengelighetsgrupper. Den har som mål å gi mer granulær kontroll for å oppnå høy tilgjengelighet.

For det andre, hva er en klynge i SQL? En Microsoft SQL Server Klynge er ikke noe mer enn en samling av to eller flere fysiske servere med identisk tilgang til delt lagring som gir diskressursene som kreves for å lagre databasefilene. Disse serverne blir referert til som "noder".

Tilsvarende, krever alltid på klynge?

Bestandig På tilgjengelighetsgrupper, løsningen for høy tilgjengelighet og katastrofegjenoppretting introdusert i SQL Server 2012 (11. x), krever Windows Server Failover Gruppering (WSFC).

Hva er forskjellen mellom AlwaysOn og clustering i SQL Server?

Hoved forskjell er det a gruppert forekomsten har de samme binærfilene installert og konfigurert på to eller modus klynge noder (fysiske eller virtuelle maskiner) og databasefilene sitter på en delt disk. Med tilgjengelighetsgrupper synkroniseres to eller flere kopier av samme database på tvers av flere noder.

Anbefalt: