Hva er normalisering og aggregering i Siem?
Hva er normalisering og aggregering i Siem?

Video: Hva er normalisering og aggregering i Siem?

Video: Hva er normalisering og aggregering i Siem?
Video: Standardization vs Normalization Clearly Explained! 2024, April
Anonim

Data Normalisering

Hvis prosessen med aggregering er å slå sammen ulik hendelsesfeed til én felles plattform, normalisering tar det ett skritt videre ved å redusere postene til bare vanlige hendelsesattributter.

Her, hva er normalisering i Siem?

SIEM Begivenhet Normalisering Gjør rådata relevante for både mennesker og maskiner. Begivenhet normalisering består av å dele opp hvert felt av en råhendelse i variabler og kombinere dem til visninger som er relevante for sikkerhetsadministratorer.

Vet også, hva er korrelasjon og aggregering i Siem? Re: hva er korrelasjon og aggregering Korrelasjon er prosessen for å spore forholdet mellom hendelse i henhold til definert tilstand. Samtidig som aggregering er en prosess for å samle lignende hendelser. aggregering kan brukes i sammenheng.

Bare så, hva er normalisering i ArcSight?

Normalisering er prosessen med å ta verdier i en hendelse og kartlegge dem til et standardisert skjema. De ArcSight CEF-formatet består av 400+ felt i skjemaet som loggdata kan tilordnes.

Hva er aggregering i ArcSight?

Aggregasjon gjør det mulig å samle mange lignende hendelser til en hendelse; det er som smart komprimering. Den kan samle opptil 10 000 hendelser til 1 hendelse; dette betyr at du kan redusere innkommende EPS opptil 10 000 ganger.

Anbefalt: