Hva er executor Android?
Hva er executor Android?

Video: Hva er executor Android?

Video: Hva er executor Android?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

An Utfører som gir metoder for å administrere avslutning og metoder som kan produsere en fremtid for sporing av fremdrift for en eller flere asynkrone oppgaver.

Heri, hva er thread pool executor i Android?

Trådbasseng er en enkelt FIFO-oppgavekø med en gruppe arbeidere tråder . Produsentene (f.eks. brukergrensesnittet tråd ) sender oppgaver til oppgavekøen. Android støtter Java Utfører rammeverk som tilbyr følgende klasser for bruk av en trådbasseng . Utfører : et grensesnitt som har en utførelsesmetode.

For det andre, hvordan fungerer trådbassengutfører? For å si det enkelt arbeid av en eksekutor er å utføre oppgaver. De eksekutor plukker opp en tråd fra trådpool å utføre en oppgave. De eksekutor holder et minimum antall tråder i trådbasseng selv om alle ikke utfører en oppgave.

Hvordan fungerer eksekutørtjenesten på denne måten?

Java ExecutorService er en konstruksjon som lar deg sende en oppgave som skal utføres av en tråd asynkront. De bobestyrertjeneste oppretter og vedlikeholder en gjenbrukbar pool av tråder for å utføre innsendte oppgaver. Det er to måter å instansiere en trådpool på Utfører.

Hvorfor trenger vi utførerrammeverk?

De Utførende rammeverk i Java skille ut innsendinger av oppgaver og utførelse av disse oppgavene. Med denne metoden vi kan bestemme hvordan vi vil å utføre kjørbare (grensesnitt Kjørbare) oppgaver inkludert rekkefølge for oppgaveutførelse, antall oppgaver som kan utføres samtidig og antall oppgaver som kan settes i kø.

Anbefalt: