Hva brukes SharePoint-designer til?
Hva brukes SharePoint-designer til?

Video: Hva brukes SharePoint-designer til?

Video: Hva brukes SharePoint-designer til?
Video: Расчески для Парикмахеров с РАЗМЕТКОЙ! Как выбрать расческу для стрижки волос! Уроки! 2024, Kan
Anonim

SharePoint-designer 2013 kan bli brukt å lage og tilpasse nettsteder og løsninger som inneholder applikasjonslogikk, men som ikke krever skriving av kode. Du kan bruk det for å legge til og endre datakilder, tilpasse liste- og datavisninger, bygge og distribuere forretningsflyter, designe et firmamerke og mye mer.

Dessuten, hva er SharePoint nyttig for?

Delingspunkt er et dokumenthåndterings- og samarbeidsverktøy utviklet av Microsoft. Det er i utgangspunktet et intranett og innholdsstyringssystem som brukes til interne formål for å hjelpe til med å bringe en organisasjon sammen.

Vet du også, er SharePoint Designer avviklet? Microsoft SharePoint-designer (SPD), tidligere kjent som Microsoft Office SharePoint-designer , er en avviklet HTML editor freeware for å lage eller endre Microsoft Delingspunkt nettsteder, arbeidsflyter og nettsider. Det er en del av Microsoft Delingspunkt familie av produkter.

Angående dette, trenger jeg SharePoint-designer?

Du kan ikke bruke SharePoint-designer som et mer generelt verktøy for nettutvikling. Hvis du ikke har en Delingspunkt nettsted for å utvikle, så har du ingen trenge til SharePoint-designer (eller egentlig hva som helst å jobbe med). Hvis du trenge et mer generelt verktøy for nettutvikling, sjekk ut Microsoft Expression Web.

Kan du bruke SharePoint-designer med SharePoint Online?

Du kan nedlasting SharePoint-designer 2010 fra Microsoft Download Center. Den forrige versjonen, Microsoft Office SharePoint-designer 2007, gjør ikke jobbe med SharePoint Online.

Anbefalt: