Hva er distribuert prosesseringspsykologi?
Hva er distribuert prosesseringspsykologi?

Video: Hva er distribuert prosesseringspsykologi?

Video: Hva er distribuert prosesseringspsykologi?
Video: Parallel Distributed Processing (PDP) 2024, Kan
Anonim

distribuert behandling . informasjon behandling der beregninger gjøres på tvers av en rekke prosessorer eller enheter, i stedet for å bli håndtert i en enkelt dedikert sentral prosessor . Se også parallell distribuert behandling ; parallell behandling.

Dessuten, hva er parallell distribuert prosessering?

De parallell distribuert behandling (PDP) modell antyder at nevrale nettverk samhandler for å lagre minne og at minne skapes ved å modifisere styrken til forbindelsene mellom nevrale enheter.

På samme måte, hva er et eksempel på parallell prosessering i psykologi? Parallell behandling er hjernens evne til å gjøre mange ting (aka, prosesser) samtidig. Til eksempel , når en person ser et objekt, ser de ikke bare én ting, men snarere mange forskjellige aspekter som sammen hjelper personen å identifisere objektet som en helhet.

Også for å vite, hva er informasjonsbehandling i psykologi?

De Informasjonsbehandling Modell er et rammeverk som brukes av kognitive psykologer for å forklare og beskrive mentale prosesser. Modellen sammenligner tenkeprosessen med hvordan en datamaskin fungerer. Akkurat som en datamaskin tar menneskesinnet inn informasjon , organiserer og lagrer den for å kunne hentes på et senere tidspunkt.

Hvorfor kalles nevrale nettverk også som parallell distribuert prosessering?

Et nevralt nettverk , også kjent som et parallelt distribuert prosesseringsnettverk, er en databehandling paradigme som er løst modellert etter kortikale strukturer i hjernen. Utgangen av et nevralt nettverk er avhengig av samarbeidet mellom de individuelle nevronene i Nettverk å operere.

Anbefalt: