Hva er distribuert Ledger Tech?
Hva er distribuert Ledger Tech?

Video: Hva er distribuert Ledger Tech?

Video: Hva er distribuert Ledger Tech?
Video: Blockchain and Distributed Ledger Technologies 2024, Kan
Anonim

EN distribuert hovedbok (også kalt en delt hovedbok eller distribuert reskontroteknologi eller DLT) er en konsensus av replikerte, delte og synkroniserte digitale data geografisk spredt over flere nettsteder, land eller institusjoner. Det er ingen sentral administrator eller sentralisert datalagring.

I forhold til dette, hva betyr distribuert Ledger?

EN distribuert hovedbok er en database som er konsensuelt delt og synkronisert på tvers av flere nettsteder, institusjoner eller geografier. Det tillater transaksjoner å ha offentlige "vitner", og gjør dermed et nettangrep vanskeligere.

På samme måte, hva er Blockchain og distribuert ledger-teknologi? Blockchain er en type a distribuert hovedbok . Utdelte hovedbøker bruke uavhengige datamaskiner (referert til som noder) for å registrere, dele og synkronisere transaksjoner i deres respektive elektroniske hovedbøker (i stedet for å holde data sentralisert som i en tradisjonell hovedbok ).

Folk spør også, hva er distribuert reskontroteknologi og hvordan fungerer det?

Distribuert hovedbok-teknologi (DLT) er et digitalt system for å registrere transaksjonen av eiendeler der transaksjonene og deres detaljer er tatt opp flere steder samtidig. I motsetning til tradisjonelle databaser, utdelte hovedbøker har ingen sentral datalagring eller administrasjonsfunksjonalitet.

Hvordan fungerer en distribuert hovedbok?

EN distribuert hovedbok er en type database som deles, replikeres og synkroniseres mellom medlemmene i en desentralisert Nettverk. De distribuert hovedbok registrerer transaksjonene, for eksempel utveksling av eiendeler eller data, mellom deltakerne i nettverket.

Anbefalt: