Kan vi erklære hovedfunksjonen privat i Java?
Kan vi erklære hovedfunksjonen privat i Java?

Video: Kan vi erklære hovedfunksjonen privat i Java?

Video: Kan vi erklære hovedfunksjonen privat i Java?
Video: Java Main Method Explained - What Does All That Stuff Mean? 2024, Kan
Anonim

Ja, vi kan erklære de hovedmetoden som privat i Java . Den kompileres vellykket uten feil, men under kjøretiden sier den at hovedmetoden er ikke offentlig.

På samme måte spør folk, kan vi erklære hovedmetoden som privat i Java?

Svar: Ja, vi kan erklære hovedmetoden som privat . Den kompilerer uten noen feil, men i løpetid, sier det hovedmetoden er ikke offentlig.

For det andre, hvorfor bruker vi private i Java? Oppsummert privat nøkkelord i java tillater mest restriktiv tilgang til variabler og metoder og tilbyr den sterkeste formen for innkapsling. privat medlemmer er ikke tilgjengelige utenfor klassen og privat metoden kan ikke overstyres.

På samme måte kan man spørre seg hvorfor hovedmetoden ikke er privat i Java?

I Java , når vi erklærer medlemmer (forekomstvariabler eller metoder ) av en klasse som privat , disse medlemmene kunne bare nås fra den klassen. Det vil de ikke være synlig for enhver klasse utenfor denne klassen.

Kan vi erklære indre klasse som privat?

I motsetning til en klasse , en indre klasse kan være privat og en gang du erklærer an indre klasseprivat , kan den ikke nås fra et objekt utenfor klasse . Følgende er programmet for å lage en indre klasse og få tilgang til den.

Anbefalt: