Hva er privat i Java?
Hva er privat i Java?

Video: Hva er privat i Java?

Video: Hva er privat i Java?
Video: 7.11 Access Modifiers in Java | Public, Protected, Private 2024, Kan
Anonim

privat er en Java nøkkelord som erklærer et medlems tilgang som privat . Det vil si at medlemmet bare er synlig i klassen, ikke fra noen annen klasse (inkludert underklasser). Synligheten av privat medlemmer utvides til nestede klasser.

Videre, hva er forskjellen mellom offentlig og privat i Java?

offentlig betyr at du kan få tilgang til den hvor som helst mens privat betyr at du bare kan få tilgang til den i sin egen klasse. Bare for å merke alle privat , beskyttet eller offentlig modifikator er ikke aktuelt for lokale variabler i Java . en lokal variabel kan bare være final in java.

For det andre, hva er offentlig Java? offentlig er en Java nøkkelord som erklærer et medlems tilgang som offentlig . Offentlig medlemmer er synlige for alle andre klasser. Dette betyr at enhver annen klasse kan få tilgang til en offentlig felt eller metode. Videre kan andre klasser endre offentlig felt med mindre feltet er erklært som endelig.

Også for å vite, hvorfor bruker vi private i Java?

Hvis et datamedlem er privat det betyr at den kun kan nås innenfor samme klasse. Ingen utenforstående klasse har tilgang privat datamedlem (variabel) av annen klasse. På denne måten kan data bare nås med offentlige metoder og dermed gjøre privat felt og deres implementering skjult for utenforstående klasser.

Hva er privat modifikator?

Privat : Den privat adgang modifikator spesifiseres ved hjelp av nøkkelordet privat . Metodene eller data medlemmene erklært som privat er kun tilgjengelige innenfor klassen de er deklarert i. Enhver annen klasse av samme pakke vil ikke ha tilgang til disse medlemmene.

Anbefalt: