Hva er speed dome kamera?
Hva er speed dome kamera?

Video: Hva er speed dome kamera?

Video: Hva er speed dome kamera?
Video: УСТАНОВИЛ КАМЕРЫ И ЗАСНЯЛ РЕАЛЬНЫХ ПРИЗРАКОВ / INSTALLED CAMERAS AND FOILED REAL GHOSTS 2024, Kan
Anonim

Speed Dome . De Speed Dome-kameraer er også kuppel formet med den viktigste funksjonen 360° PAN-rotasjon og 180° tilt av kamera med innebygd motor og optisk zoom med stort utvalg av zoommuligheter avhengig av modell.

Med tanke på dette, hva er speed dome?

Speed dome kameraer også kalt PTZ kuppel kameraer er mye brukt i mellom- og storskala overvåkingsområder, det kan overvåke hele området med bare ett speed dome kamera og uten blindsone. Zoommodulen er den avgjørende komponenten for speed dome kameraer.

For det andre, hva er forskjellen mellom PTZ og domekamera? Kule kameraer , kuppelkameraer , og PTZCCTV-kameraer kan hver installeres i både boliger og kommersielle lokaler. De støtter lignende funksjoner som fjernvisning, vanntett design for ekstern bruk og kan inkludere funksjoner som bevegelsesdeteksjon og infrarødt nattsyn.

Dessuten, hva er PTZ speed dome-kamera?

EN PTZ-kamera ( pan-tilt -zoom kamera )er en speed dome kamera som er i stand til fjernstyring av retnings- og zoomkontroll. Store fordeler med PTZ-kameraer : 360° panorering, 0°~90° tilt for å gi et større synsfelt.

Er dome-sikkerhetskameraer bedre?

Dome sikkerhetskameraer få navnet deres etter sirkulæren deres, kuppel form. I tillegg, kuppelkameraer er generelt mer holdbar og motstandsdyktig mot hærverk som kamera linsen er beskyttet. Det er også vandalsikker kuppelkameraer som er innkapslet med holdbare deksler som er motstandsdyktige mot generelle hærverk.

Anbefalt: