Er Nomad en åpen kildekode?
Er Nomad en åpen kildekode?

Video: Er Nomad en åpen kildekode?

Video: Er Nomad en åpen kildekode?
Video: How Does Nomad Work? 2024, Kan
Anonim

Nomad åpen kildekode og Enterprise-funksjoner

Nomad åpen kildekode adresserer den tekniske kompleksiteten til orkestrering av arbeidsbelastning i skyen, på stedet eller på hybrid infrastruktur. Nomad Enterprise adresserer den organisatoriske kompleksiteten til multi-team og multi-cluster distribusjoner med samarbeid og styringsfunksjoner

På samme måte kan man spørre seg, hva brukes Nomad til?

Nomad er en fleksibel arbeidsbelastningsorganisator som gjør det mulig for en organisasjon å enkelt distribuere og administrere enhver containerisert eller eldre applikasjon ved hjelp av en enkelt, enhetlig arbeidsflyt. Nomad kan kjøre en mangfoldig arbeidsmengde med Docker-, ikke-containeriserte, microservice- og batchapplikasjoner.

Vet også, hvordan distribuerer du en nomade? Installer Nomad Pakk ut den nedlastede pakken og flytt nomad binær til /usr/local/bin/. Kryss av nomad er tilgjengelig på systembanen. De nomad kommandoen har opt-in autofullføring for flagg, underkommandoer og argumenter (der det støttes). Aktiver autofullføring.

Med tanke på dette, hva er Nomad-programmet?

NOMAD er en relasjonsdatabase og fjerde generasjons språk (4GL), opprinnelig utviklet på 1970-tallet av tidsdelingsleverandøren National CSS. Sluttbrukere ansetter Nomad i batchproduksjonssykluser og i nettaktiverte applikasjoner, samt for rapportering og distribusjon via web- eller PC-skrivebordet.

Hva er Nomad HashiCorp?

Nomad er en brukervennlig, fleksibel og ytende arbeidsbelastningsorkestrator som kan distribuere en blanding av mikroservice-, batch-, containeriserte og ikke-containeriserte applikasjoner. Nomad er enkel å betjene og skalere og har innebygde Consul og Vault-integrasjoner.

Anbefalt: