Kan du bruke åpen kildekode-programvare for kommersielle formål?
Kan du bruke åpen kildekode-programvare for kommersielle formål?

Video: Kan du bruke åpen kildekode-programvare for kommersielle formål?

Video: Kan du bruke åpen kildekode-programvare for kommersielle formål?
Video: Søkermøte - Aktiv fritid for alle - 2023 2024, Mars
Anonim

Absolutt. Alle Åpen kildekode-programvare kan brukes til kommersielle hensikt; de Åpen kilde Definisjon garanterer dette. Du kan til og med selge Programvare med åpen kildekode . Vær imidlertid oppmerksom på det kommersielle er ikke det samme som proprietær.

Foruten dette, hva er kommersiell åpen kildekode-programvare?

Spesielt i noen artikler er begrepet kommersiell åpen kildekode ” refererer til en slags programvare som ved dobbel lisensiering står i motsetning til fellesskap åpen kildekode programvare . Med andre ord, a programvare som er mer komplett og som gjøres tilgjengelig i bytte mot penger kalles også kommersiell åpen kildekode-programvare.

Foruten ovenfor, er LGPL gratis for kommersiell bruk? Så du kan bruk det fritt Hvis du ikke endrer det. (Her gratis betyr uten hodepine:)) Du kan bruk og distribuere LGPL biblioteker på nettstedet ditt og bruk dem i kombinasjon med kommersielle kode. Du trenger ikke å distribuere din kommersielle kode under LGPL.

Ganske enkelt, kan du bruke åpen kildekode-programvare for å utvikle proprietære løsninger?

Ja vi kan bruke åpen kildekode for å utvikle proprietære løsninger . Ordet åpen kilde er en kombinasjon av to ord kalt åpen og kilde som indikerer at en bestemt kilde er gratis for alle og enhver å endre for å forbedre deres webdesign og ytelse.

Kan jeg bruke BSD-lisens i kommersiell programvare?

Ja. Du kan bruke BSD - lisensiert prosjekter i lukket kildekode, kommersielle prosjekter. Du må inkludere den originale opphavsretten og tillatelse . De BSD-lisens tillater proprietær bruk og tillater programvare utgitt under tillatelse skal innlemmes i proprietære produkter.

Anbefalt: