Kan du gjengi over eksisterende gjengivelse?
Kan du gjengi over eksisterende gjengivelse?

Video: Kan du gjengi over eksisterende gjengivelse?

Video: Kan du gjengi over eksisterende gjengivelse?
Video: По следам древней цивилизации? 🗿 Что, если мы ошиблись в своем прошлом? 2024, Kan
Anonim

1. Eksisterende gjengivelser er ofte ferdig med et tynt belegg eller maling som vil danne et svakt grensesnitt som ikke er egnet for gjengivelse over . Skitne avleiringer samlet seg over en tidsperiode kan danne et svakt mellomlag som forstyrrer utviklingen av bindingen til nylig påført gjengi.

Bare så, kan K Rend brukes over eksisterende gjengivelse?

De K - Rend serien inkluderer grunnlakker som passer for de fleste underlag. HP12 Base Coat er normalt en sementrik grunnlakk anvendt til en tykkelse på 4-6 mm og er vanligvis anvendt for hånd. Det er brukt over murstein, betong eller tidligere malt gjengi med inkludering av scrim-klut og nylonfester..

Kan du også gjengi over tyrolsk? Dekker over tyrolsk gjengi med OCDC er en fantastisk løsning hvis du ønsker å oppdatere utseendet til eiendommen din. Når OCDC er brukt, er det kan være malt eller et tynt lag silikon gjengi kan påføres på toppen for en høyytelses finish.

Så, kan du gjengi over maling?

De kan anvendes over eksisterende maling – imidlertid veggene vil må vaskes nøye, og den gamle maling slipt ned hvis den er flassende eller ikke i stand til å feste seg til veggene på riktig måte. De er designet for å la veggene puste, selv etter påføring.

Hvor mye bør jeg betale for gjengivelse?

Etter å ha multiplisert timene x timeprisen din vil du ha det du bør /trenger å lade for gjengivelsene for å opprettholde din eksistens. Men generelt varierer gjengivelsene fra $1800 til $4000 per bilde, avhengig av kompleksiteten til bildet og ferdighetsnivået til artisten.

Anbefalt: