Er Xeon bedre enn i7 for gjengivelse?
Er Xeon bedre enn i7 for gjengivelse?

Video: Er Xeon bedre enn i7 for gjengivelse?

Video: Er Xeon bedre enn i7 for gjengivelse?
Video: Essential Scale-Out Computing, Джеймс Кафф 2024, Kan
Anonim

Mest Xeon prosessorer har 15-30 MB L3-hurtigbuffer, avhengig av modell, nesten det dobbelte i7 motparter, selv om det gapet ser ut til å lukke seg med hver ny i7 arkitektur. Denne ekstra cachen er en grunn til det Xeons er så mye raskere på arbeidsstasjonsapplikasjoner med høy etterspørsel enn i7.

Er en Xeon bedre enn en i7?

Sammenligning av Core i7 og Xeon prosessorer kjerne i7 prosessorer regnes som Intels "ytelse"-linje med CPUer. De mangler Xeons støtter feilkorrigerende minne (se nedenfor), men for avanserte brukere, Core i7 CPUer kan overklokkes til midlertidig arbeid høyere - enn -rangerte hastigheter, mens Xeon modellen kan ikke.

I tillegg, er Xeon-prosessor bra for spill? Xeon CPUer er rett og slett ikke verdt det for spilling fordi de er ekstremt dyre, designet for krevende dataoppgaver, og har sine egne stikkontakter. Til syvende og sist er de mye kraftigere enn det som kreves av spill , noe som gjør dem til en generelt dårlig investering for en spilling PC.

Deretter kan man også spørre hvilken prosessor som er best for gjengivelse?

Beste CPU for 3D-gjengivelse

CPU-navn Kjerner GHz
CPU-navn Kjerner GHz
AMD Threadripper 1900X 8 3.8
AMD Ryzen 5 1600X 6 3.3
AMD Ryzen 7 2700X 8 3.7

Er Xeon bedre enn i9?

Hvis gjennomsnittsforbrukeren kjøpte en Xeon , vil de vanligvis betale for mye for funksjoner de ikke trenger. Tro det eller ikke, Xeon er ikke Intels kraftigste ( eller flaggskip) prosessor. Det er i7–6950X før noen i9 . Xeons er CPUer laget mer for servere og gjengivelse, mens i9 er mye raskere prosessor.

Anbefalt: