Innholdsfortegnelse:

Er Java obligatorisk for Hadoop?
Er Java obligatorisk for Hadoop?

Video: Er Java obligatorisk for Hadoop?

Video: Er Java obligatorisk for Hadoop?
Video: Java tech talk: Spring Boot and GraphQl integration. How to make it simple? 2024, Kan
Anonim

Hadoop og rammene er skrevet inn Java , og Java er obligatorisk for Hadoop utvikler. Du kan ikke lære Hadoop uten å ha Java grunnleggende. Grunnleggende kunnskap om Java er godt å starte læringen.

På samme måte kan Hadoop lære uten Java?

Svar- Ja: Fordi Hadoop har mange teknologier for databehandling og databehandling som MapReduce, Hive, Pig, Oozie arbeidsflyt, Zookeeper, Flume, Kafka etc. Hvor hvis du gjøre Ikke nå Java så du kan lære hadoop sikkert med et hvilket som helst annet programmeringsspråk. Derfor, du kan lære Hadoop uten Java.

I tillegg, hva er Java Hadoop? Apache Hadoop er en åpen kildekode-plattform bygget på to teknologier Linux-operativsystem og Java programmeringsspråk. Java brukes til å lagre, analysere og behandle store datasett.

På denne måten, er Java nødvendig for big data?

Hadoop har blitt implementert ved hjelp av Java . Mest Stor Data rammer er skrevet inn Java . Men du trenger ikke å vite det Java å lære Stor Data . MapReduce-koding er vanligvis de facto gjort i Java men dette er på ingen måte en nødvendighet.

Hva er de grunnleggende kravene for å lære Hadoop?

Selv om det ikke er noen strenge krav for å lære Hadoop, vil grunnleggende kunnskap på følgende områder gjøre det lettere å forstå kurset:

  • Programmeringsferdigheter.
  • SQL-kunnskap.
  • Linux.
  • Hadoop og Big Data er relevante for profesjonelle med varierende bakgrunn.
  • Hadoop er på vei i høy vekst.
  • Høy etterspørsel, bedre lønn.

Anbefalt: