Innholdsfortegnelse:

Hva er rammeverk i maskinlæring?
Hva er rammeverk i maskinlæring?

Video: Hva er rammeverk i maskinlæring?

Video: Hva er rammeverk i maskinlæring?
Video: Machine Learning Frameworks - The Landscape 2024, Kan
Anonim

Hva er Machine Learning Framework . EN Machine Learning Framework er et grensesnitt, bibliotek eller verktøy som lar utviklere bygge enklere og raskere maskinlæring modeller, uten å komme inn på det tøffe av de underliggende algoritmene.

Vet også hvilket rammeverk som er best for maskinlæring?

Jeg vil her diskutere de mest populære rammeverkene for maskinlæring

  • TensorFlow. For øyeblikket er TensorFlow øverst på listen over rammeverk for maskinlæring.
  • Kaffe.
  • Microsoft Cognitive Toolkit.
  • Lommelykt.
  • MXNet.
  • Kjetting.
  • Keras.

Spørsmålet er deretter, hva er rammeverk i dyp læring? EN dyp læringsramme er et grensesnitt, et bibliotek eller et verktøy som lar oss bygge dyp læring modeller enklere og raskere, uten å gå inn på detaljene i underliggende algoritmer. De gir en klar og kortfattet måte å definere modeller ved å bruke en samling av forhåndsbygde og optimaliserte komponenter.

På denne måten, hva er et nevralt nettverksrammeverk?

Torch er en vitenskapelig databehandling rammeverk som tilbyr bred støtte for maskinlæringsalgoritmer. PyTorch er i utgangspunktet en port til Torchs dyplæring rammeverk brukes til å bygge dypt nevrale nettverk og utføre tensorberegninger som er høye når det gjelder kompleksitet.

Er TensorFlow et rammeverk?

TensorFlow er Googles åpen kildekode AI rammeverk for maskinlæring og høyytelses numerisk beregning. TensorFlow er et Python-bibliotek som påkaller C++ for å konstruere og utføre dataflytgrafer. Den støtter mange klassifiserings- og regresjonsalgoritmer, og mer generelt dyp læring og nevrale nettverk.

Anbefalt: