Hva er jobbplanlegging Hadoop?
Hva er jobbplanlegging Hadoop?

Video: Hva er jobbplanlegging Hadoop?

Video: Hva er jobbplanlegging Hadoop?
Video: På veien i Malaysia: Fra Penang til Malacca 2024, April
Anonim

Jobbplanlegging . Du kan bruke jobbplanlegging for å prioritere MapReduce arbeidsplasser og YARN-applikasjoner som kjører på MapR-klyngen. Standaren jobbplanlegger er messen Planlegger , som er designet for et produksjonsmiljø med flere brukere eller grupper som konkurrerer om klyngeressurser.

Hva er Hadoop-planlegger?

En introduksjon til det pluggbare planlegger rammeverk Hadoop er et generellt system som muliggjør høyytelsesbehandling av data over et sett med distribuerte noder. Frem til 2008, Hadoop støttet en singel planlegger som ble blandet med JobTracker-logikken.

For det andre, hvordan gjør du jobbplanlegging? Start med de 10 tipsene nedenfor.

  1. Kjenn teamet ditt.
  2. Bygg skift rundt dine beste medarbeidere.
  3. Etabler en kommunikasjonsmetode for hele teamet.
  4. Få timeplanen ut raskt.
  5. Respekter arbeidspreferanser og avspaseringsforespørsler så mye som mulig.
  6. Få ansatte til å gjøre noe av arbeidsplanleggingen.
  7. La ansatte finne sine egne vikarer.

Hvordan planlegger jeg en Hadoop-jobb på denne måten?

hvordan planlegge jobber i hadoop - Quora. Den enkleste måten er å pakke inn koden din i et shell-skript og rute det som en cron jobb på kantnoden (noden der du vanligvis sender inn din arbeidsplasser ). Men pakker vanligvis koden i et skript og kjører det som en jobb er vanskelig å feilsøke. teste og vedlikeholde.

Hvordan fungerer en garnplanlegger?

Planlegging i GARN ResourceManager (RM) sporer ressurser på en klynge, og tilordner dem til applikasjoner som trenger dem. De planlegger er den delen av RM som samsvarer med organisasjonens retningslinjer for deling av ressurser. Vær oppmerksom på at: GARN bruker køer til å dele ressurser mellom flere leietakere.

Anbefalt: