Innholdsfortegnelse:

Brukes Redux med react native?
Brukes Redux med react native?

Video: Brukes Redux med react native?

Video: Brukes Redux med react native?
Video: The Complete Redux Toolkit + RTK Query Course for Beginners | Redux in 2 hours! 2024, Mars
Anonim

Redux er et statlig forvaltningsbibliotek, og er ofte brukes med React Native for å forenkle dataflyten i en app. Du vil ta en eksisterende Todo List-applikasjon som holder listen over gjøremål i lokal stat, og flytte disse dataene inn Redux . Hvis du ikke er kjent med Reager Native , se vår Reager Native introkurs her.

På denne måten, hvordan integrerer jeg Redux With react native?

Trinn for implementering av Redux i React Native-appen

  1. Trinn 1: Lag en Basic React Native-app.
  2. Trinn 2: Kjøre app på enheten.
  3. Trinn 4: Installer de nødvendige pakkene for å koble appen din med redux.
  4. Trinn 5: Lag de nødvendige mappene i Root.
  5. Trinn 6: Lag handlinger og reduksjonsfunksjon.
  6. Trinn 7: Opprett en Redux-butikk.

I tillegg, trenger jeg Redux With React? For å si det enkelt, Redux er et statlig styringsverktøy. Mens det er mest brukt med Reagere , kan den brukes med et hvilket som helst annet JavaScript-rammeverk eller bibliotek. Den er lett på 2KB (inkludert avhengigheter), så du trenger ikke å bekymre deg for at applikasjonens ressursstørrelse blir større.

På samme måte kan man spørre seg hvorfor vi bruker redux i react native?

Reager Native med Redux for nybegynnere (oppdatert) " Redux er en forutsigbar tilstandsbeholder for JavaScript-apper. Det hjelper deg å skrive applikasjoner som oppfører seg konsekvent, kjører i forskjellige miljøer." dette betyr at hele dataflyten til appen håndteres i en enkelt beholder mens den vedvarer i gjennomtrengende tilstand.

Hva er reager med Redux?

Reager Redux er den offisielle Redux UI bindingsbibliotek for Reagere . Hvis du bruker Redux og Reagere sammen, bør du også bruke Reager Redux å binde disse to bibliotekene. For å forstå hvorfor du bør bruke Reager Redux , kan det hjelpe å forstå hva et "UI-bindingsbibliotek" gjør.

Anbefalt: