Hvor brukes Redux?
Hvor brukes Redux?

Video: Hvor brukes Redux?

Video: Hvor brukes Redux?
Video: The Complete Redux Toolkit + RTK Query Course for Beginners | Redux in 2 hours! 2024, April
Anonim

Redux er brukt mest for applikasjonstilstandsadministrasjon. For å oppsummere det, Redux opprettholder tilstanden til en hel applikasjon i et enkelt uforanderlig tilstandstre (objekt), som ikke kan endres direkte. Når noe endres, opprettes et nytt objekt (ved hjelp av handlinger og redusering).

Videre, hva er Redux og hvorfor bruke det?

Redux er en forutsigbar tilstandsbeholder for JavaScript-applikasjoner. Det hjelper deg å skrive applikasjoner som oppfører seg konsekvent, kjører i forskjellige miljøer (klient, server og native), og som er enkle å teste. For å si det enkelt, Redux er et statlig styringsverktøy.

På samme måte, trenger jeg virkelig redux? Redux passer godt for små bruksområder – det faktisk krever ikke mye kjelekode, men gir mye. Redux passer godt for en stor applikasjon, så lenge du kontrollerer hver del, kan du teste og gjenbruke hver del.

Videre, når bør Redux brukes?

Generelt bruk Redux når du har rimelige mengder data som endrer seg over tid, trenger du en enkelt kilde til sannhet, og du finner ut at tilnærminger som å holde alt i en React-komponents tilstand på toppnivå ikke lenger er tilstrekkelig. Det er imidlertid også viktig å forstå at bruk Redux kommer med avveininger.

Bør jeg bruke Redux til alt?

Tommelfingerregelen er: gjør samme det er mindre vanskelig. Ja, det er verdt å strebe etter å lagre all komponenttilstand i Redux . Hvis du gjør det, vil du dra nytte av mange funksjoner i Redux som tidsreisefeilsøking og gjenspillbare feilrapporter. Hvis du ikke gjør det, disse funksjonene kunne være helt ubrukelig.

Anbefalt: