Hva betyr uttrykket lås og nøkkel?
Hva betyr uttrykket lås og nøkkel?

Video: Hva betyr uttrykket lås og nøkkel?

Video: Hva betyr uttrykket lås og nøkkel?
Video: NØKKELTALL og hva de Betyr | P/E, P/S, EPS… [Aksjer for Nybegynnere #19] 2024, April
Anonim

under Lås og nøkkel . uttrykk [ UTTRYKK etter verb] Hvis noe eller noen holdes under Lås og nøkkel , de er i en beholder eller rom som har vært forsvarlig låst. Bøkene ble normalt holdt under Lås og nøkkel i bibliotekhvelvet.

I forhold til dette, hva er betydningen av lås og nøkkel?

under Lås og nøkkel . innelåst trygt: Smykkene hennes er trygt under Lås og nøkkel i banken. Hvis en person, spesielt en kriminell, er under Lås og nøkkel , de blir holdt på et sted de ikke kan rømme fra, vanligvis et fengsel.

Man kan også spørre, hva gjør ?? mener du på Snapchat? ?) emoji.

Her, hva betyr låsen og nøkkelen på Snapchat?

dette er en Lås og nøkkel Den midler at noen kan vokse til et forhold, men kan også mener andre ting X At personen er i et forhold Det midler at du er tatt med et sterkt forhold Din tatt Vet ikke om du er sikker på noe jeg elsker deg og at vi har en sterk kjærlighet Mye Utrolig kjærlig

Hva gjør låsen og ?? mener?

? Bildet av en lukket låse ved siden av en nøkkel er emoji-symbolet for hemmelighold eller noe som holdes sikkert. Det kan referere til handlingen med å holde noe eller noen trygt og sikkert. Låst med Nøkkel Emoji kan også mener "holdes under Lås og nøkkel ". Låst med Nøkkel Emoji dukket opp i 2010, og også kjent som Taken Emoji.

Anbefalt: