Hva er adresse- og indirektionsoperatører i C?
Hva er adresse- og indirektionsoperatører i C?

Video: Hva er adresse- og indirektionsoperatører i C?

Video: Hva er adresse- og indirektionsoperatører i C?
Video: Hva er en IP-adresse, og hvordan fungerer de forskjellige IP-adressene? 2024, Kan
Anonim

De operatør som er tilgjengelig i C for dette formålet er "&" ( adresse av) operatør . De operatør & og den umiddelbart foregående variabelen returnerer adresse av variabelen knyttet til den. C-er annen unær peker operatør er "*", også kalt verdi ved adresse eller indirektionsoperatør.

På samme måte spør folk, hva er en indirekte operatør i C?

De dereference operatør eller indirektionsoperatør , noen ganger betegnet med " * " (dvs. en stjerne), er aunary operatør (dvs. en med en enkelt operand) funnet i C -lignende språk som inkluderer pekervariabler. Den opererer på en pekervariabel, og returnerer en l-verdi som tilsvarer verdien på pekeradressen.

hva er bruken av en indirektionsoperator? An indirektionsoperatør , i sammenheng med C#, isan operatør brukt for å få verdien av en variabel som en peker peker på. De indirektionsoperatør kan være brukt i en peker til en peker til et heltall, en endimensjonal rekke av pekere til heltall, en peker til achar og en peker til en ukjent type.

I tillegg, hva er adresseoperatør i C?

An adresse -av operatør er en mekanisme i C++ som returnerer minnet adresse av en variabel. Disse adresser returnert av adresse -av operatør er kjent som pekere, fordi de "peker" på variabelen i minnet. De adresse -av operatør er aunær operatør representert med et og-tegnet (&).

Hva er pekeroperatorer i C?

Annonser. C++ gir to pekeroperatører , som er (a) Adresse til Operatør & og (b) Indirektion Operatør *. EN pekeren er en variabel som inneholder adressen til en annen variabel, eller du kan si at en tilgjengelig variabel som inneholder adressen til en annen variabel sies å "peke på" den andre variabelen.

Anbefalt: