Hva gjør du hvis noen ikke vil endre adresse?
Hva gjør du hvis noen ikke vil endre adresse?

Video: Hva gjør du hvis noen ikke vil endre adresse?

Video: Hva gjør du hvis noen ikke vil endre adresse?
Video: Tappe ser på nrksuper.no [EDUCATIONAL] 2024, April
Anonim

Skriv "ikke på dette adresse " eller "retur til avsender" på det hele. Din første handlingsmåte bør være å ta alt ut av postkassen som er adressert til den andre person og skriv "retur til avsender" på den. Så er det bare å sette det tilbake i postkassen.

På samme måte, hvordan hindrer jeg noen fra å bruke adressen min?

Men forståelig nok vil du det Stoppe dem ved hjelp av din adresse . Bare skriv 'ikke på dette adresse ' eller 'flyttet bort' på konvoluttene, og send dem tilbake til avsenderne. Du trenger ikke sette nye stempler på dem. Senderne bør snart Stoppe sende korrespondanse til din adresse.

På samme måte, hva gjør du når du får e-post som ikke er din? Skriv "Retur til avsender" på utsiden av konvolutten. Plasser deretter post i en utgående postkasse. Dette varsler postkontoret og den opprinnelige avsenderen om at mottakeren ikke lenger bor på den adressen. Forhåpentligvis vil den opprinnelige avsenderen oppdatere postene, og du vil slutte å motta post.

Vet også, er det ulovlig å endre noens adresse?

Svar: A endring av adresse skjemaet utstedes av det føderale postkontoret, slik at føderal lov gjelder, og inneholder følgende uttalelse: En person som sender inn en falsk endring av adresse form kan bli fengslet i opptil fem år, eller mer i visse tilfeller, pluss underlagt en bot på opptil $250 000.

Kan jeg kaste post som ikke er min?

Det viktigste trinnet er å ta noen post hvilken er det ikke adressert til deg og skriv 'ikke kjent på denne adressen' og 'retur til avsender' på den, og legg den deretter i en postboks. Ombudsmannen viser til at det kan være ulovlig å åpne andres post eller kaste av det.

Anbefalt: