Hvordan fungerer en Phosphoimager?
Hvordan fungerer en Phosphoimager?

Video: Hvordan fungerer en Phosphoimager?

Video: Hvordan fungerer en Phosphoimager?
Video: How does a thermal transfer printer work? (EN) 2024, Mars
Anonim

Fotostimulert luminescens (PSL) er frigjøring av lagret energi i en fosfor ved stimulering med synlig lys, for å produsere et luminescerende signal. En plate basert på denne mekanismen kalles en fotostimulerbar fosforplate (PSP) og er en type røntgendetektor som brukes i projeksjonsradiografi.

På samme måte spørs det, hva er CR-leser?

EN CR systemet består av et bilde leser /digitizer, kassetter som inneholder bildereseptorer (fotostimulerbare fosforplater), en datamaskinkonsoll eller arbeidsstasjon, programvare, skjermer og en skriver. Bildeplater settes inn i et radiografisk bords kassettholder og bilder tas ved hjelp av røntgensystemet.

Dessuten, hva er lagringsfosfor? Energi lagringsfosfor er materialer der en bestråling induserer ionisering av noen ioner etterfulgt av fangst av de ekstraherte elektronene ved ledige plasser, danner fargesentre eller oksiderende kationer.

Dessuten, hva er fyllfaktor i digital radiografi?

De fyllfaktor er prosentandelen av et pikselområde som er følsomt for bildesignalet - det være seg elektrisk ladning eller lysfotoner. Det kan aldri bli 100 %, gitt behovet for å romme ledere (~10 Μm brede) som legger inn svitsjesignaler og som sender ut bildesignaler, samt tynnfilmtransistoren i hver piksel.

Hva er Dr VS CR?

CR er forkortelsen for Computed Radiography. Det er bruken av en Phosphor Imaging Plate for å lage et digitalt bilde som er CR prosess. Digital radiografi, DR på kort sikt er den nyeste teknologien innen radiografi. De DR teknologi overfører bildene automatisk til en datamaskin.

Anbefalt: