Finnes det en Google-butikk?
Finnes det en Google-butikk?

Video: Finnes det en Google-butikk?

Video: Finnes det en Google-butikk?
Video: Introducing the Google Store Williamsburg 2024, April
Anonim

Google Store er en nettbasert maskinvareforhandler som drives av Google , som selger Google Pixel-enheter, Google Nest-produkter, Google Stadia, Chromecast-dongler og tilbehør som øreplugger, telefondeksler, ladere og tastaturer. Google har også eksperimentert med fysiske lokasjoner.

Herav, har Google noen fysiske butikker?

Google gjør det ikke har noe dedikert maskinvare butikker som Apple eller Microsoft, men det har tidligere eksperimentert med popup-demoopplevelser der brukere kan teste produkter før de kjøper dem online via Google Store . Selskapet åpnet butikklokalene i West Hollywood i LA og Flatiron District i New York.

Spørsmålet er deretter, kan jeg kjøpe Google pixel i butikk? Du kan bestille det direkte fra Google Store og Verizon - dette er ofte de beste stedene å finne tilbud. Hvis operatøren din ikke er Verizon og du ikke vil bytte, kan du kan kjøpe de Pixel telefonen låst opp fra en rekke forhandlere, inkludert Amazon, Walmart og Best Kjøpe.

Ved siden av dette, hvor er Google Store?

Gå til Google Store på butikk . Google .com. Klikk på Handlevogn øverst til høyre på skjermen.

Hvor kan jeg kjøpe Google-produkter i Singapore?

Forbrukere kan bestille det i nettbutikken eller kjøpe det hos utvalgte fysiske forhandlere: telco StarHub, Courts og Challenger. Domstolene gir også en gratis Google Hjem til de som kjøpe et TV-apparat til $2 000 eller mer, eller en Google Home Mini til de som kjøpe en bærbar PC over $899, blant andre tilbud.

Anbefalt: