Innholdsfortegnelse:

Kan en iPad bli infisert med virus?
Kan en iPad bli infisert med virus?

Video: Kan en iPad bli infisert med virus?

Video: Kan en iPad bli infisert med virus?
Video: Что будет, если УКУСИТ КЛЕЩ? Как КУСАЕТ КЛЕЩ? 5 Способов Вытащить Клеща 2024, Kan
Anonim

Det er ingen kjente virus som retter seg mot iPad.

Faktisk, a virus kanskje aldri eksisterer for iPad . I teknisk forstand, a virus er et stykke kode som replikerer seg selv ved å lage en kopi i et annet stykke programvare på datamaskinen din.

Hvordan kan jeg også vite om iPad-en min har virus?

Det finnes ingen kjent fortelling symptomer av WireLurker. Men virus -infiserte apper vil vanligvis være ustabile og krasje, eller henge, eller ha annen merkelig oppførsel mens de løper. Vær så snill vet at en sær app ikke er et sikkert tegn på en skadelig programvareinfeksjon. Hvis du mistenker din iPad eller iPhone kan være infisert med skadelig programvare, ikke få panikk!

Kan jeg i tillegg få et virus på iPaden min fra en e-post? Som jeg nevnte ovenfor, de svaret er ja. Men det er ekstremt usannsynlig i min ydmyk mening. Android enheter er mye mer utsatt for skadelig programvare enn iPhones pga Android er et mer åpent (og derfor mer sårbart) operativsystem enn Apples iOS.

Herav, hvordan blir du kvitt et virus på en iPad?

Fjerner virus

  1. Start iPhone eller iPad på nytt: Hold nede strømknappen til du ser Skyv for å slå av >> berør og skyv til den slås av.
  2. Tøm loggen din: Innstillinger >> Safari >> Tøm historikk og nettstedsdata >> trykk på Tøm.
  3. Gjenopprett iPhone eller iPad til en nylig sikkerhetskopi.

Kan et trojansk virus infisere en iPad?

Så langt har ikke selvreplikerende skadelig programvare kommet inn på Android telefoner eller iPhones, altså telefonen din kan ikke teknisk sett en virus ” - dette er bare det begrepet de fleste bruker for å forklare enhver form for skadelig programvare.

Anbefalt: