Innholdsfortegnelse:

Kan MacBook Air bli infisert med virus?
Kan MacBook Air bli infisert med virus?

Video: Kan MacBook Air bli infisert med virus?

Video: Kan MacBook Air bli infisert med virus?
Video: Что будет, если УКУСИТ КЛЕЩ? Как КУСАЕТ КЛЕЩ? 5 Способов Вытащить Клеща 2024, Kan
Anonim

Svar: A: Svar: A: Nei, det er ikke mulig for Macstoget virus per se men de kan få andre former for skadelig programvare. Den får strålende anmeldelser og handler om den mest beviste anti-malware-programvaren for Mac.

Også spurt, trenger en MacBook Air virusbeskyttelse?

Mac har innebygd beskyttelse at du kan stole på. Du gjøre ikke trenge noen form for antivirus programvare. Mac-brukere spør ofte om de skal installere "anti- virus " (AV) eller "anti-malware" programvare. Det korte svaret er "nei", men det kan gi et feil inntrykk at det ikke er noen trussel fra det som løst kalles" virus ."

Spørsmålet er deretter, har Apple en virusskanning? I 2018, eple oppdaget feil i Intelprosessor-brikkene deres som kan føre til to typer svært ambisiøse stammer av Mac virus også. Det er vilt å tro at selviPads og iPhones kan få skadevare. Bruk Setapp-verktøy for å skanning Mac for virus . Det er et nødvendig tiltak for å holde datamaskinen din sunn.

Så, hvordan fjerner jeg et virus fra min MacBook air?

Følg disse trinnene for å fjerne adware, popup-annonser eller skadelig programvare fra Mac:

  1. TRINN 1: Fjern de skadelige appene fra Mac.
  2. TRINN 2: Avinstaller ondsinnede utvidelser fra Safari, Chrome eller Firefox.
  3. TRINN 3: Bruk Malwarebytes for Mac for å fjerne adware og nettleserkaprere.

Anbefaler Apple antivirusprogramvare?

eple anbefaler stille å bruke antivirus programvare . Men vi trenger begge antivirus programvare . eple , som lenge har foreviget troen på at operativsystemet er immunt mot sikkerhetsproblemer, anbefaler brukere å installere sikkerhet programvare for å gjøre det vanskeligere for hackere å målrette plattformen sin.

Anbefalt: