Hva er det maksimale antallet tabeller som kan bli med i enkeltspørring?
Hva er det maksimale antallet tabeller som kan bli med i enkeltspørring?

Video: Hva er det maksimale antallet tabeller som kan bli med i enkeltspørring?

Video: Hva er det maksimale antallet tabeller som kan bli med i enkeltspørring?
Video: SQL Query | How to find Maximum of multiple columns | Values 2024, Kan
Anonim

De maksimalt antall bord som kan refereres i en enkelt bli med er 61. Dette gjelder også for antall bord som kan refereres til i definisjonen av et syn.

På samme måte spør folk, kan vi slå sammen mer enn 2 tabeller i SQL?

Blir med mer enn to tabeller . Blir er ikke begrenset til to tabeller . Du kan bli med mer enn to tabeller i en singel SQL uttalelse.

Foruten ovenfor, hvor mange bord kan inkluderes i en sammenføyning? Forklaring: Bli med kan brukes til mer enn én bord . For 'n' tabeller nr av bli med betingelsene som kreves er 'n-1'.

Angående dette, hvor mange tabeller kan vi slå sammen om gangen i SQL?

Maksimalt antall tabeller som kan slås sammen med et enkelt SELECT er begrenset til 61. Den samme grensen gjelder også for visninger. For SQL Server: I tidligere versjoner av SQL Server opp til SQL Server 2005 var grensen for å bli med i de maksimale tabellene ved å bruke en enkelt SELECT 256.

Kan jeg slå sammen 3 tabeller i SQL?

Hvis du trenger data fra flere tabeller i en SELECT-spørring må du bruke enten underspørring eller BLI MED . De fleste gangene vi bare bli med to tabeller som ansatt og avdeling, men noen ganger kan du kreve bli med mer enn to tabeller og en populær sak er bli med tre tabeller i SQL.

Anbefalt: