Hva er MQ Clustering?
Hva er MQ Clustering?

Video: Hva er MQ Clustering?

Video: Hva er MQ Clustering?
Video: Создание профиля WebSphere Application Server | Small Tutorial 2024, Kan
Anonim

Gruppering er en måte å logisk gruppere WebSphere på MQ køhåndtering slik at du har: - redusert systemadministrasjon på grunn av færre definisjoner av kanal, ekstern kø og overføringskø.

Vet også, hva er klyngekø i MQ?

EN klyngekø er en kø som er vert for en klyngekø leder og gjort tilgjengelig for andre kø ledere i klynge . EN klyngekø kan være en kø som deles av medlemmer av en kø delingsgruppe i IBM® MQ for z/OS®.

hva er minimumsantallet fulle depoter som kreves i en MQ-klynge? Fulle depoter må være fullt koblet til hverandre ved hjelp av manuelt definerte klynge avsenderkanaler. Du bør alltid ha kl minst 2 Fulle depoter i klynge slik at ved svikt i en Fullt arkiv , den klynge fortsatt kan fungere.

Også å vite er, hva er clustering og hvordan det fungerer?

Gruppering er oppgaven å dele populasjonen eller datapunktene inn i en rekke grupper slik at datapunkter i samme grupper er mer like andre datapunkter i samme gruppe enn de i andre grupper. Med enkle ord er målet å skille grupper med lignende egenskaper og tilordne dem klynger.

Hva er fullt depot i MQ?

EN oppbevaringssted er en samling av informasjon om køansvarlige som er medlemmer av en klynge. På IBM MQ for z/OS® er det definert som en del av tilpasningen av købehandling. Vanligvis holder to køledere i en klynge en fullt depot . De resterende køansvarlige holder alle en partiell oppbevaringssted.

Anbefalt: