Hvorfor bør du lære maskinlæring?
Hvorfor bør du lære maskinlæring?

Video: Hvorfor bør du lære maskinlæring?

Video: Hvorfor bør du lære maskinlæring?
Video: Why You Should Learn Machine Learning Now! 2024, Kan
Anonim

Det betyr at du kan analysere tonnevis av data, trekke ut verdier og få innsikt fra dem, og senere bruke denne informasjonen til å trene opp maskinlæring modell for å forutsi resultater. I mange organisasjoner, a maskinlæring ingeniør samarbeider ofte med en dataforsker for bedre synkronisering av arbeidsprodukter.

Deretter kan man også spørre seg om det er nødvendig å lære maskinlæring?

Lineær algebra, statistikk og sannsynlighet danner grunnlaget for maskinlæring . Hvis du er en utvikler med seriøse planer om å bli med på ML-vognen, er det på tide å pusse opp matematikken på videregående. Det er absolutt en verdig investering. Bortsett fra matematikk, er dataanalyse viktig ferdighet for maskinlæring.

Deretter er spørsmålet hvorfor du ønsker å forfølge en karriere innen maskinlæring? Her er noen få grunner til du til satse på en karriere i ML: – ML er fremtidens ferdighet – Til tross for den eksponentielle veksten i maskinlæring , feltet står overfor kompetansemangel. Som ML-ingeniør, du vil jobbe med virkelige utfordringer og utvikle løsninger som har en dyp innvirkning på hvordan bedrifter og mennesker trives.

Derfor, hvorfor skulle jeg lære dyp læring?

De fleste problemene kan fint løses med Maskinlæring teknikker som Random Forests og Ensemble. Deep Learning er best egnet for de komplekse problemene som bildegjenkjenning, talegjenkjenning forutsatt at du har tilstrekkelig store mengder data, datakraft og aller viktigst tålmodighet:).

Kan jeg lære maskinlæring uten koding?

Tradisjonell Maskinlæring krever at studentene kan programvare programmering , som gjør dem i stand til å skrive maskinlæring algoritmer. Men i dette banebrytende Udemy-kurset vil du lær maskinlæring uten noen koding overhodet. Som et resultat er det mye enklere og raskere å lære !

Anbefalt: