Hva er Amazon CodeBuild?
Hva er Amazon CodeBuild?

Video: Hva er Amazon CodeBuild?

Video: Hva er Amazon CodeBuild?
Video: How Amazon Returns Work 2024, September
Anonim

AWS CodeBuild er en fullstendig administrert kontinuerlig integrasjonstjeneste som kompilerer kildekode, kjører tester og produserer programvarepakker som er klare til å distribueres. Med CodeBuild , trenger du ikke å klargjøre, administrere og skalere dine egne byggeservere.

Av dette, er CodeBuild gratis i AWS?

Gratis Nivået. De AWS CodeBuild gratis nivået inkluderer 100 byggeminutter med bygg. De CodeBuild gratis nivået utløper ikke automatisk ved slutten av 12 måneder AWS gratis Nivåperiode. Den er tilgjengelig for nye og eksisterende AWS kunder.

I tillegg, hva er en kodebygging? Prosessen av bygning programvare administreres vanligvis av en bygge verktøy. Bygger opprettes når et visst punkt i utviklingen er nådd eller kode har blitt ansett som klar for implementering, enten for testing eller direkte utgivelse. EN bygge er også kjent som programvare bygge eller kodebygge.

Videre, hva er CodePipeline i AWS?

AWS CodePipeline er en Amazon Web Services produkt som automatiserer programvaredistribusjonsprosessen, slik at en utvikler raskt kan modellere, visualisere og levere kode for nye funksjoner og oppdateringer. Denne metoden kalles kontinuerlig levering.

Hva er AWS code commit?

AWS CodeCommit er en fullstendig administrert kildekontrolltjeneste som er vert for sikre Git-baserte repositories. Det gjør det enkelt for team å samarbeide om kode i et sikkert og svært skalerbart økosystem. CodeCommit eliminerer behovet for å betjene ditt eget kildekontrollsystem eller bekymre deg for å skalere infrastrukturen.

Anbefalt: