Hva er CodeBuild?
Hva er CodeBuild?

Video: Hva er CodeBuild?

Video: Hva er CodeBuild?
Video: Marshmello ft. Bastille - Happier (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

AWS CodeBuild er en fullstendig administrert kontinuerlig integrasjonstjeneste som kompilerer kildekode, kjører tester og produserer programvarepakker som er klare til å distribueres. Med CodeBuild , trenger du ikke å klargjøre, administrere og skalere dine egne byggeservere.

Deretter kan man også spørre, er CodeBuild gratis i AWS?

Gratis Nivået. De AWS CodeBuild gratis nivået inkluderer 100 byggeminutter med bygg. De CodeBuild gratis nivået utløper ikke automatisk ved slutten av 12 måneder AWS gratis Nivåperiode. Den er tilgjengelig for nye og eksisterende AWS kunder.

For det andre, hva er AWS code commit? AWS CodeCommit er en fullstendig administrert kildekontrolltjeneste som er vert for sikre Git-baserte repositories. Det gjør det enkelt for team å samarbeide om kode i et sikkert og svært skalerbart økosystem. CodeCommit eliminerer behovet for å betjene ditt eget kildekontrollsystem eller bekymre deg for å skalere infrastrukturen.

Deretter kan man også spørre, hva er CodeDeploy?

CodeDeploy er en distribusjonstjeneste som automatiserer applikasjonsdistribusjoner til Amazon EC2-forekomster, lokale forekomster, serverløse Lambda-funksjoner eller Amazon ECS-tjenester.

Hva er kodebygging i AWS?

Betal kun for bygge tiden du bruker. AWS CodeBuild er en fullstendig administrert kontinuerlig integrasjonstjeneste som kompilerer kilde kode , kjører tester og produserer programvarepakker som er klare til å distribueres. Med CodeBuild , trenger du ikke klargjøre, administrere og skalere dine egne bygge servere.

Anbefalt: