Hvordan fikser du løpsforholdene?
Hvordan fikser du løpsforholdene?

Video: Hvordan fikser du løpsforholdene?

Video: Hvordan fikser du løpsforholdene?
Video: Se hvordan du enkelt fikser brune dekksider 2024, April
Anonim

en enkel måte å fastsette "sjekk og handle" løpsforholdene er å synkronisere nøkkelord og håndheve låsing som vil gjøre denne operasjonen atomisk og garanterer at blokken eller metoden bare vil bli utført av én tråd og resultatet av operasjonen vil være synlig for alle tråder når synkroniserte blokker er fullført eller tråden avsluttes.

Følgelig, hvordan løser du løpsforholdene?

Til unngå rasetilstand vi trenger gjensidig ekskludering. Gjensidig ekskludering er på en måte å sikre at hvis en prosess bruker en delt variabel eller fil, vil de andre prosessene bli ekskludert fra å gjøre de samme tingene.

For det andre, hva forårsaker rasetilstand? EN løpstilstand er unormal oppførsel forårsaket av den uventede avhengigheten av den relative timingen av hendelser. Med andre ord, en programmerer antok feilaktig at en bestemt hendelse alltid ville skje før en annen. Noen av de vanlige årsaker av løpsforholdene er signaler, tilgangskontroller og filåpninger.

Foruten dette, hva er rasetilstand med eksempel?

EN løpstilstand er en slags feil, som bare skjer med visse tidsmessige forhold . Eksempel : Tenk deg at du har to tråder, A og B. Hvis tråd A er foreskrevet like etter at du har sjekket det objektet. a er ikke null, B vil gjøre a = 0, og når tråd A vil få prosessoren, vil den gjøre en "divide med null".

Hva er rasetilstand i C?

EN løpstilstand er en uønsket situasjon som oppstår når en enhet eller et system forsøker å utføre to eller flere operasjoner samtidig, men på grunn av enhetens eller systemets natur, må operasjonene utføres i riktig rekkefølge for å gjøres riktig.

Anbefalt: