Hvordan fungerer en Verizon Network Extender?
Hvordan fungerer en Verizon Network Extender?

Video: Hvordan fungerer en Verizon Network Extender?

Video: Hvordan fungerer en Verizon Network Extender?
Video: NETGEAR WiFi Extender Setup: How To 2024, Kan
Anonim

De Network Extender er kompatibel med alle Verizon Trådløse enheter og fungerer som et miniatyrtårn. Den kobles til din eksisterende høyhastighets internett forbindelse for å kommunisere med Verizon Trådløst Nettverk , som gjør det enkelt å installere. Merk: Den Network Extender er ikke en ruter, så den er ikke Wi-Fi-kompatibel.

På samme måte kan du spørre hvordan jeg kobler til Verizon Network Extender?

Plasser din Verizon Trådløs telefon innen 15 fot fra Network Extender i opptil 3 minutter for å registrere telefonen. Du kan bekrefte at du er det tilkoblet til Network Extender ved å ringe #48. Etter registrering hos Network Extender du kan foreta og motta anrop opptil 40 fot unna Network Extender.

Foruten ovenfor, vil Verizon gi en signalforsterker? For øyeblikket er det dessverre ingen måte å få en gratis Verizon Signal Booster . År siden, Verizon pleide å by på gratis signalforsterkere til kunder, men denne praksisen ble avviklet.

I denne forbindelse, hvordan fungerer en 4g LTE-nettverksforlenger?

De 4G LTE nettverksutvider fungerer med alle 4G LTE mobile enheter for 4G LTE datatjeneste og HD Voice-kompatibel 4G LTE enheter for taletjeneste. Denne enheten som er enkel å installere fungerer som et miniatyrcelletårn som kobles til din eksisterende høy- hastighet tilkobling for å kommunisere med Verizon Wireless Nettverk.

Hvor mye koster en Verizon Network Extender?

Imidlertid, i motsetning til Sprint Airave Verizon Trådløst Network Extender har ingen månedlig serviceavgift. Den koster mye mer på forhånd skjønt, omtrent $249,99 per enhet. Selv om det kostnader mye, hvis du er en Verizon Trådløs kunde med svakt signal i hjemmet ditt, dette kan være verdt kostnaden.

Anbefalt: