Hvordan fungerer Verizon Network Extender?
Hvordan fungerer Verizon Network Extender?

Video: Hvordan fungerer Verizon Network Extender?

Video: Hvordan fungerer Verizon Network Extender?
Video: NETGEAR WiFi Extender Setup: How To 2024, Kan
Anonim

De Network Extender er kompatibel med alle Verizon Trådløse enheter og fungerer som et miniatyrtårn. Den kobles til din eksisterende høyhastighets internettforbindelse for å kommunisere med Verizon Trådløst Nettverk , som gjør det enkelt å installere. Merk: Den Network Extender er ikke en ruter, så den er ikke Wi-Fi-kompatibel.

På samme måte spør folk, hvordan kobler jeg til Verizon Network Extender?

Plasser din Verizon Trådløs telefon innen 15 fot fra Network Extender i opptil 3 minutter for å registrere telefonen. Du kan bekrefte at du er det tilkoblet til Network Extender ved å ringe #48. Etter registrering hos Network Extender du kan foreta og motta anrop opptil 40 fot unna Network Extender.

I tillegg vil Verizon gi deg en signalforsterker? Ja, ja, og ja. Enten det er en iPhone, Galaxy, Pixel eller hvilken som helst telefon, hvis den fungerer på Verizon nettverk, deretter en signalforsterker vil også forbedre mottaket til telefonen.

Så hvordan fungerer en 4g LTE-nettverksforlenger?

De 4G LTE nettverksutvider fungerer med alle 4G LTE mobile enheter for 4G LTE datatjeneste og HD Voice-kompatibel 4G LTE enheter for taletjeneste. Denne enheten som er enkel å installere fungerer som et miniatyrcelletårn som kobles til din eksisterende høy- hastighet tilkobling for å kommunisere med Verizon Wireless Nettverk.

Fungerer nettverksutvidere?

WiFi forlengere fungerer annerledes enn WiFi-repeatere. Powerline WiFi forlengere kan til og med bruke de elektriske kablene i veggene til å kringkaste trådløst på nytt signal . Den kablede tilkoblingen betyr at en WiFi forlenger har alltid en sterk, dedikert forbindelse til din Nettverk som ikke er utsatt for forstyrrelser.

Anbefalt: