Innholdsfortegnelse:

Hvorfor trenger jeg et innholdsstyringssystem?
Hvorfor trenger jeg et innholdsstyringssystem?

Video: Hvorfor trenger jeg et innholdsstyringssystem?

Video: Hvorfor trenger jeg et innholdsstyringssystem?
Video: Tips and Tricks for Planning Your GoDaddy Website 2024, Kan
Anonim

EN system for innholdshåndtering (CMS) lar deg opprette, redigere, få til og vedlikeholde nettsider på ett enkelt grensesnitt. Ved å bruke et CMS kan bedrifter enkelt bygge nettsteder for seg selv og sine kunder. Disse systemer effektivisere webdesign og innhold publisering, og sikrer at både nettstedet og arbeidsflyten er strømlinjeformet.

På samme måte kan du spørre, hva er formålet med et innholdsstyringssystem?

System for innholdshåndtering (CMS) Hensikt Hoved formålet med et innholdsstyringssystem (relatert til web) er å gi muligheten for flere brukere med forskjellige tillatelsesnivåer få til et nettsted eller en del av innhold.

Dessuten, hvordan fungerer innholdsstyringssystemet? EN system for innholdshåndtering (CMS) er en applikasjon som er vant til få til web innhold , slik at flere bidragsytere kan opprette, redigere og publisere. Innhold i et CMS lagres vanligvis i en database og vises i et presentasjonslag basert på et sett med maler. Publisering (organiserer og pusher innhold bo)

Med tanke på dette, hva er fordelene med innholdsstyringssystem?

Fordelene med et innholdsstyringssystem

  • Raskere installasjon og oppgraderinger. Å installere et CMS er betydelig raskere enn å kode et nettsted fra bunnen av.
  • Enkelt for ikke-teknisk personale.
  • Tilpassbar.
  • Brukertillatelser.
  • Separat design.
  • SEO-vennlig.
  • Tilgjengelig.
  • Gjør ditt (digitale) liv enklere.

Når bør du ikke bruke et CMS?

EN CMS er også flott hvis du planlegger å koble nettstedet ditt med en blogg. Men hvis du er det ikke planlegger å oppdatere innhold med noen form for regelmessighet, a CMS kan være mer funksjonalitet enn du trenger. Siden a CMS begrenser mengden kodekunnskap man trenger for å oppdatere et nettsted, en CMS er perfekt hvis du er ikke flink til å skrive kode.

Anbefalt: