Er DevOps et rammeverk?
Er DevOps et rammeverk?

Video: Er DevOps et rammeverk?

Video: Er DevOps et rammeverk?
Video: Топ 7 трендов в технологиях для Java back-end разработчика в 2022 году [MJC] 2024, Kan
Anonim

DevOps er en prosess rammeverk som sikrer samarbeid mellom utviklings- og driftsteamet for å distribuere kode til produksjonsmiljøet raskere på en repeterbar og automatisert måte. For å si det enkelt, DevOps kan defineres som en samkjøring mellom utvikling og IT-drift med bedre kommunikasjon og samarbeid.

Bare så, er DevOps en metodikk eller rammeverk?

Agile refererer til en iterativ tilnærming som fokuserer på samarbeid, tilbakemeldinger fra kunder og små, raske utgivelser. DevOps regnes som en praksis for å bringe utviklings- og driftsteam sammen. Det primære målet med DevOps er å fokusere på samarbeid, så det har ikke noen allment akseptert rammeverk.

Spørsmålet er deretter, hva er en DevOps-plattform? De DevOps-plattformen (aka ADOP) er en integrasjon av åpen kildekode-verktøy som er designet for å gi muligheten til å utføre kontinuerlig levering. Ut av esken, den plattform inneholder verktøy for å lagre, versjonere, bygge, teste og frigi applikasjons- og infrastrukturkode via kontinuerlige leveringsrørledninger.

Foruten dette, hva er DevOps og hvordan fungerer det?

DevOps er utvikling og drifts samarbeid, det er en forening av prosess, mennesker og arbeidsprodukt som muliggjør kontinuerlig integrasjon og kontinuerlig levering av verdi til våre sluttbrukere. DevOps akselerere prosessen for å levere applikasjoner og programvaretjenester med høy hastighet og høy hastighet.

Trenger DevOps koding?

Der er en trenge til DevOps Ingeniører å koble ulike elementer av koding sammen med biblioteker og programvareutviklingssett og integrere ulike komponenter av SQL-dataadministrasjon eller meldingsverktøy for å kjøre programvareutgivelse med operativsystemet og produksjonsinfrastrukturen.

Anbefalt: