Hva betyr C i Oracle 12c?
Hva betyr C i Oracle 12c?

Video: Hva betyr C i Oracle 12c?

Video: Hva betyr C i Oracle 12c?
Video: Oracle 12c to 19c database upgrade using DBUA tool 2024, Kan
Anonim

Fra Oracle FAQ. Oracle 12c er en versjon av Oracle Database. « c " står for "sky" for å indikere det 12c er "skyaktivert". Den har et nytt alternativ for flere leietakere som vil hjelpe selskaper med å konsolidere databaser til private eller offentlige skyer.

På samme måte kan du spørre, hva står C for i Oracle 12c?

Sky

hva er forskjellen mellom Oracle 11g og 12c? 11 g støtter ikke cloud computing eller data i sky kan ikke administreres ved å bruke 11 g I motsetning til 12c , på grunn av strukturelle endringer som gjøres i 12c applikasjonen kan bruke flere databaser som er tilgjengelige på skyen.

Dessuten, hva er meningen med Ig og C i Oracle-versjonen?

jeg, g eller c til Oracle database står for å gjenspeile funksjonene som tilbys av versjon . 'G' står for Grid som støtter grid databehandlingsmiljø. ' C ' står for Cloud som er designet for å støtte skymiljø.

Hva er CDB og PDB i Oracle 12c?

Oracle 12c Beholderdatabaser. EN CDB inkluderer null, én eller mange kundelagde pluggbare databaser (PDBer). EN PDB er en bærbar samling av skjemaer, skjemaobjekter og ikke-skjemaobjekter som vises for en Oracle Netto klient som ikke- CDB . Alle Oracle databaser før Oracle Database 12c var ikke-CDB-er.

Anbefalt: