Hva betyr (+) i Oracle SQL?
Hva betyr (+) i Oracle SQL?

Video: Hva betyr (+) i Oracle SQL?

Video: Hva betyr (+) i Oracle SQL?
Video: Create Database design in Oracle SQL Developer Data Modeler 2024, Kan
Anonim

Oracle ytre sammenføyningsoperatør (+) lar deg utføre ytre sammenføyninger på to eller flere bord. Rask eksempel: -- Velg alle rader fra bytabellen selv om det ikke er noen samsvarende rad i fylkestabellen SELECT byer.

På samme måte, hva er bruken av (+) i SQL?

De SQL IN-betingelse (noen ganger kalt IN-operatoren) lar deg enkelt teste om et uttrykk samsvarer med en verdi i en liste med verdier. Det er brukt for å redusere behovet for flere OR-betingelser i en SELECT-, INSERT-, UPDATE- eller DELETE-setning.

Dessuten, hva betyr en * i SQL? I SQL * midler Alle rekord, ikke bare i SQL i andre programmeringsspråk kalles * som jokertegn som midler alle tilstedeværende rekord. I SQL vi bruker * med SELECT-spørring for å velge alle poster fra ønsket tabell.

Dessuten, hva betyr i Oracle?

Den midler 'ikke lik'.

Hva er ytre sammenføyning i Oracle?

Oracle Ytre JOIN . Oracle Indre BLI MED – Blir med dataelementer fra tabeller, basert på verdier som er felles for begge tabellene. Ytre JOIN – Blir med dataelementer fra tabeller, basert på verdier som er felles for begge tabellene, mens alle data fra én tabell vises uavhengig av om det er samsvar på den andre tabellen.