Hva betyr hvis betyr i pseudokode?
Hva betyr hvis betyr i pseudokode?

Video: Hva betyr hvis betyr i pseudokode?

Video: Hva betyr hvis betyr i pseudokode?
Video: CS50 2013 - Week 4 2024, April
Anonim

"Utvalget" er den " hvis then else"-setningen, og iterasjonen tilfredsstilles av en rekke utsagn, for eksempel "mens, " " gjøre , " og "for," mens sakstypesetningen tilfredsstilles av "switch"-setningen. Pseudokode er et kunstig og uformelt språk som hjelper programmerere med å utvikle algoritmer.

Angående dette, hva betyr sett i pseudokode?

Eksempel: INPUT-variabel. INPUT fornavn. SETT . (valgfritt) Refererer til en oppdragserklæring; tilordning av data som skal lagres i en variabel.

For det andre, hva betyr == i pseudokode? I pseudokode := midler oppgave mens = midler likestilling. a:=1 tommer pseudokode betyr a=1 på de fleste språk, mens a=1 vanligvis brukes for betinget innsjekking pseudokode dvs. if(a=1) i pseudokode betyr hvis en == 1) på de fleste språk.

Heri, hva er en pseudokode med eksempel?

Pseudokode er et kunstig og uformelt språk som hjelper programmerere med å utvikle algoritmer. Pseudokode er et "tekstbasert" detalj (algoritmisk) designverktøy. Reglene for Pseudokode er rimelig greie. Alle utsagn som viser "avhengighet" skal rykkes inn. Disse inkluderer while, do, for, if, switch.

Hva betyr i pseudokode?

Definisjon av ' Pseudokode ' Definisjon : Pseudokode er en uformell måte å programmere beskrivelse som gjør ikke krever noen streng programmeringsspråksyntaks eller underliggende teknologibetraktninger. Beskrivelse: Pseudokode er ikke et faktisk programmeringsspråk. Så det kan ikke kompileres til et kjørbart program.

Anbefalt: