Innholdsfortegnelse:

Hva er rammeverk i dyp læring?
Hva er rammeverk i dyp læring?

Video: Hva er rammeverk i dyp læring?

Video: Hva er rammeverk i dyp læring?
Video: Brede Bjørhovd og Snorre Alm Harestad – Dyp læring for segmentering av barnehjerter 2024, Kan
Anonim

EN dyp læringsramme er et grensesnitt, et bibliotek eller et verktøy som lar oss bygge dyp læring modeller enklere og raskere, uten å gå inn på detaljene i underliggende algoritmer. De gir en klar og kortfattet måte å definere modeller ved å bruke en samling av forhåndsbygde og optimaliserte komponenter.

Herav, hva er et maskinlæringsrammeverk?

EN Machine Learning Framework er et grensesnitt, bibliotek eller verktøy som lar utviklere bygge maskinlæring modeller enkelt, uten å komme inn i dybden av de underliggende algoritmene.

Vet også, hva er et nevralt nettverksrammeverk? Torch er en vitenskapelig databehandling rammeverk som tilbyr bred støtte for maskinlæringsalgoritmer. PyTorch er i utgangspunktet en port til Torchs dyplæring rammeverk brukes til å bygge dypt nevrale nettverk og utføre tensorberegninger som er høye når det gjelder kompleksitet.

Med dette i betraktning, hvilket rammeverk er best for dyp læring?

Topp 8 dyplæringsrammer

  1. TensorFlow. TensorFlow er uten tvil et av de beste rammeverkene for dyp læring og har blitt tatt i bruk av flere giganter som Airbus, Twitter, IBM og andre, hovedsakelig på grunn av sin svært fleksible systemarkitektur.
  2. Kaffe.
  3. Microsoft Cognitive Toolkit/CNTK.
  4. Torch/PyTorch.
  5. MXNet.
  6. Kjetting.
  7. Keras.
  8. Deeplearning4j.

Er dl4j et rammeverk for dyp læring?

Formørkelse Deeplearning4j er den første kommersielle, åpen kildekode, distribuert dyp - læring bibliotek skrevet for Java og Scala. Integrert med Hadoop og Apache Spark, DL4J bringer AI til forretningsmiljøer for bruk på distribuerte GPUer og CPUer.

Anbefalt: