Hva er forskjellen mellom trigger og prosedyre?
Hva er forskjellen mellom trigger og prosedyre?

Video: Hva er forskjellen mellom trigger og prosedyre?

Video: Hva er forskjellen mellom trigger og prosedyre?
Video: Hvilket parti skal jeg stemme på? | Forskjeller mellom de ulike partiene | Stortingsvalget 2021 2024, Kan
Anonim

Trigger og prosedyre begge utfører en spesifisert oppgave når de utføres. Det grunnleggende forskjellen mellom utløser og prosedyre er det Avtrekker kjøres automatisk ved forekomster av en hendelse, mens Fremgangsmåte utføres når den eksplisitt påkalles.

Også spurt, hvilken er bedre trigger eller lagret prosedyre?

Vi kan utføre en lagret prosedyre når vi vil med hjelp av exec-kommandoen, men en avtrekker kan bare utføres når en hendelse (sett inn, slett og oppdater) utløses på bordet der avtrekker er definert. Lagret prosedyre kan ta inn parametere, men vi kan ikke sende parametere som input til en avtrekker.

På samme måte, hva er prosedyrefunksjon og trigger? Prosedyrer returnerer ingen verdier, de får bare parametere og gjør noe med dem, funksjoner gjør det samme ved at de også kan returnere deg en verdi basert på deres arbeid. Utløsere er slags hendelsesbehandlere som reagerer på enhver handling du ønsker og starter fremgangsmåte når denne handlingen skjer.

På samme måte spørs det, hva er en triggerprosedyre?

(n.) I en DBMS, en avtrekker er en SQL fremgangsmåte som starter en handling (dvs. utløser en handling) når en hendelse (INSERT, DELETE eller UPDATE) inntreffer. Siden utløsere er hendelsesdrevne spesialiserte prosedyrer , de lagres i og administreres av DBMS.

Hva er de forskjellige typene triggere?

Typer triggere . I SQL Server kan vi lage fire typer triggere Data Definition Language (DDL) utløsere , Data Manipulation Language (DML) utløsere , CLR utløsere , og pålogging utløsere.

Anbefalt: